I november 2007 kjøpte vi vår første hest. I utgangspunktet var det Pernille som ønsket å drive med hest.
Far i huset hadde vel en liten anelse om at noen av pliktene kom til å falle på han etterhvert, så kriteriet var at vi skulle kjøpe en hest som også han kunne ri. Dvs at det måtte ikke være en ren dressur/sprang hest.
Valget falgt da på en Am.Quarter som var nokså høy (for rasen) ,og som kunne brukes allsidig.
Sisco ble vår første hest, og vi lærte utrolig mye på han.

Etterhvert ble både jeg og Pernille hektet på bare Western ridning,og da nærmere bestemt Reining. Dette er en konkurranseform som krever mye av hesten (og rytter...), og det viste seg etterhvert at Sisco hadde begrensninger som en Reining hest.
VI bestemte oss da for å selge han og få tak i en hest som var avlet for Reining. Vi ville prøve å satse litt!

Via Don Boyd i USA kom vi da over Sugar Bars Taffy. Hun er en reinspikka Reining hoppe,også av rasen Am.Quarter. Så vi slo til og kjøpte henne vinteren 2011. Så får vi se hvordan det går nå.

Senvinteren 2012 hadde Taffy slitt med en skade i 4 måneder. Det endte på operasjonsbordet på Veterinærhøgskolen i Oslo. Der ble det konstatert en avrevet menisk. Det betød at hun aldri ville  bli ridehest igjen. Hun måtte også evt stå rolig i ett år på boks. Sluttresultatet var uvist.  Da bestemte vi oss for at nok-er-nok. Hun elsket å jobbe og konkurrere. Så dette var ikke  noe liv for en hest. Hun ble da avlivet. Ufattelig trist avslutning for en fantastisk flott hest. Men av og til er det vanskelige (men nødvendige) avgjørelser som må tas.

Savnet etter en ordentlig avslutning ble for stor så i November 2012 var More Medada Please på plass. Dette blir siste hest uansett! :) Skal gjøre ett ærlig forsøk på å avslutte med Stil.
Du er her: Hest -> Om Hest
GV Fourteen Olena
Sugar Bars Taffy
More Merada Please