Du er her: Per -> Interesser
Musikk er viktig her i livet. I Konfirmasjonsgave fikk jeg en mono kassettspiller. Den første kassetten jeg kjøpte var "In Rock" med Deep Purple Den satte nok sine spor, for jeg husker at jeg satt alene i bilen (mens resten av familien var i camping vogna) på ferietur i Nord Sverige og hørte på den - om og om igjen.

Noen Deep Purple linker:

    *The Highway Star. The Original Deep Purple web pages.
    * The Deep Purple Appreciation Society.
    * Deep Purple Portal, med flere linker.

Har samlet på LP'er i "gamle" dager, og det blir en CD i ny og ne nå også. Alt dette er systematisert ved hjelp av ett eget utviklet datasystem.

Utover musikk er dette mine hovedinteresser:

Lyd og bildet. Prøver sakte men sikkert å bygge opp en hjemmekino. Har også filmet ungenes oppvekst siden de var nyfødt. Dette materialet (dels analogt dels digitalt) har jeg overført til PC'en og laget DVD filmer av. Dette har tatt litt tid, kan man si ...

Trening. Prøver å holde meg i form for å holde kiloene unna og pulsen på ett akseptabelt nivå. Så det blir litt besøk i ett treningsstudio, og noen timer på sykkelsetet i løpet av sommeren. Gjennom årenes løp har jeg prøvd en del forskjellig. Begynte med den obligatoriske fotballen. Men etter 2 sesonger som superreserve, ga jeg meg. Har også vært innom volleyball, badminton, judo og Ju-Jutsi.

Alpint
. Har kjørt slalom i over 30 år. Er relativt stabil oppå skiene, og prøver å komme meg ut i noen bakker i løpet av vinteren. De siste vintrene har jeg også fått (dvs. tatt!) noen turer til Alpene. Og de er gull verdt. Krydder i hverdagen. Da har vi vært noen gutter (dvs voksne mannfolk!) som har reist til Østerrike/Italia for en ukes skitur. Helt herlig.

God mat og drikke
. Går ikke alltid like godt sammen med trening. Men noen laster skal man  jo ha her i livet. Har en forkjærlighet for Rødvin og Brunt brennevin. Whiskey'en skal være godt innrøkt. Lagavulin og Laphroaig er 2 gode alternativer. Sjekk ut The Whiskey Trail for mere info.

Reiser.
Som man ser av familiens sider, så foretrekker vi å reise ett stykke av gårde når vi skal på ferie. Det har i grunnen bare blitt lengre og lengre for hvert år. Akkurat nå (våren 2008)  er vi i en mellomfase, der vi må spare til neste lengre tur. Den går sannsynligvis til USA's vestre del (Colorado og vestover).

Ridning.
Jeg satte meg første gang på en hestrygg, høsten 2006. Det ga mersak. Så mye mersmak at vi etterhvert har kjøpt vår egen hest. Så nå for tiden tar denne hobbyen det meste av fritiden