Koh Nangyuan er en liten øy som ligger rett ved Koh Tao. Koh Tao er ett kjent "dykker paradis" som ligger rett nord for Koh Samui. Denne øya er egentlig 3 øyer som er bundet sammen av en lang sandstrand. Vi var her i 3 dager, og dette er det nærmeste vi har vært ett sydhavs paradis. Det er krystallklart vann rundt øya og perfekte forhold for snorkling og dykking . Vi snorklet her alle sammen. Det er bare ett hotell på øya, og en restaurant, så utvalget er ikke stort. De fleste blir nok ikke 14 dager bare her. Men for ett sted! Det må egentlig oppleves for å skjønne det.

På bildet står jeg på øya som er lengst nord. Hovedøya (med hotell og brygge) kan ses rett frem, og den siste øya skimtes til høyre. I bakgrunnen ses Koh Tao. Selve hotellet med restaurant og brygge ligger på hovedøya, mens det ligger små hytter på begge de 2 andre øyene. Bildet er manipulert en smule. Det var noen mennesker på stranda. Men de ødela inntrykket, og er fjernet...

Dette er stedet for rolige dager. Vi leide dog en egen Long Tail båt med fører for en dag. Da dro vi rundt hele Koh Tao og snorklet på 3-4 forkskjellige steder. Litt av ett eventyr. Spesielt nå i ettertid, når bare bildene er igjen. Varmen og luktene er ikke like sterke lenger.
Du er her: Reiser-> Thailand -> Koh NangYuang