Etter at Orkanen "Jeanne" hadde rast ifra seg var det tid for å se mere av Florida. Vi satte da kursen mot Miami. På vei nedover så vi orkanens herjinger flere steder. Vi prøvde å kjøre langs Highway A1A (ytterst mot havet) ett stykke, men ble stoppet av politiet da  veien delvis var sperret. Så da tok vi hovedveien (H95) nedover. Vel inne i Miami kjørte vi over til Miami Beach for å finne ett hotell. Vi endte her opp på "Best Western Beach Resort". Ett flott hotell, som lå rett på stranden. Da var det bare å parkere bilen.

Vi ble her i 2 netter. Den første dagen så vi oss litt rundt i Miami. Den andre dagen dro vi videre nedover kysten motEverglades. I nærheten av byen Homestead, dro vi inn på en Alligator farm, der de også arrangerte "Air Boat rides". Det var utrolig morsomt. Etter ett kort besøk i en del av Everglades, kjørte vi utover "the Keys".Vi dro ett stykke utover før vi skjønte at her var det bare å snu, dersom vi skulle rekke tilbake til Miami. Dersom man skal ut til Key West, så må man ha en hel dag, helst med overnatting der. Det var det vi hadde planlagt, men orkanbesøket i Orlando ødela planen vår.

Om kvelden ble vi kjørt i Liomousin ned til "Art Deco" distriktet for en bedre middag. Morsom opplevelse det også. Neste dag var det tidlig opp, for å sette kursen mot Cape Canaveral og Kennedy Space Center.
Du er her: Reiser-> USA 2004 -> Miami