Siste del av U.S.A ferien vår ble tilbrakt i New York. Her hadde vi en overnatting på hotell Edisson, som ligger like ved Times Square. Vi stod opp grytidlig for å rekke første flyet til New York. Så før kl 12 var vi allerede installert på Hotellet. Flyet hjem gikk ikke før ved midnatt neste dag, så vi fikk 2 hele dager i byen. De utnyttet vi godt, og fikk sett mye av byen på toppen av en toetasjes (åpen) turistbuss. Det er en flott måte å se mye på når man er ny i byen. Til og med Martin satt dønn rolig i flere timer, og bare tittet rundt seg!

Dette er en utrolig fascinerende STORBY. En haug med filmer og serier er jo spillt inn her, så her var det mye "kjent" å se på. Her var vi rett og slett turister i 2 dager og bare fartet rundt. Her stakk vi bare hodet innom ett par butikker, bla verdens største Toy'R'Us (lekebutikk kjede) som har ett innendørs pariserhjul! Ellers fartet vi mye rundt med turistbuss, samt til beins. Kjøpte også litt elektronikk her (MP3 spillere), da prisen var ca halvparten av hjemme.

Dette er en by som vi bare fikk skarpt litt i overflaten på. Skal man gjøre seg litt kjent her trengs det minst en uke, og da kanskje bare voksne, eller vente til barna er litt større (ungdommer). Her var det også mye kaldere enn i Florida, så shorts var ikke førstevalget her. Det var dessuten mye mere turister her enn i Florida på denne årstiden
Du er her: Reiser-> USA 2004 -> New York